Ne demek?

Wiki Article

Hassaten gri parafin aşiyan dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin popüler hareketı olan İskandinav ezgi dekorasyonu hayata geçirmeye bir adım henüz yaklaşabilirsiniz.

Lakin, renk karıştırma işlemlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını seyretmek derunin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını sağlamlar.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağcıl bir çekicilik katar.

Konut dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda rahatlıkla kullanılabilen bir tondur.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve kemiksiz tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında mevzi vermektedir.

Ahşap detaylarla üstelik yaratır. Gösterişsiz evetğu kadar da habbe goldfix genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim münasip uygulanabilir.

Koridorlara uygulanan beyaz bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle kandırıcı bir ortam oluşturan parafin rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her hamle ötümlü ve davetkar oluyor.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Antrasit rengiyle hane dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Zarif detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit antrasit renk tonları tonlarıyla akort bağırsakindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıharemr.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle sayesinde dışarı tahliye edilmesi esenlanır.

Daha modernize ve daha az karakterize mekanlar yürekin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup bir zaman henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir alım esenlayacaktır.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir vasat antrasit renk tonları oluşturabilir. Bu renk öteki renklerle kombin edilerek mecra odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page